Onderzoek naar imago van Bodyboarders
Datum: Tuesday 02 March @ 17:15:46 GMT+1
Onderwerp: News


Hieronder de oproep van Mike voor deelnemers aan zijn onderzoek naar het imago van bodyboarders.

Doordat ik zelf nogal vaak rare opmerkingen naar mijn hoofd kreeg van mijn mede-golfgenieters wanneer ik aan het bodyboarden was ontstond de persoonlijke interesse om te onderzoeken welke oorzaken ten grondslag kunnen liggen aan het imago van bodyboarders bij de Nederlandese golfsurfgemeenschap.

Om deze vraag te beantwoorden heb ik een enquête opgesteld voor Nederlandse golfsurfers maar het perspectief van de Nederlandse bodyboardgemeenschap op dit vraagstuk moet zeker niet onbelicht blijven om tot een degelijk antwoord te komen. Daarom is mijn streven om ongeveer vijftien bodyboarders gedetailleerd te interviewen.

Mijn verzoek is of jullie mij hierbij willen helpen! Ik zou het namelijk zeer op prijs stellen als een klein aantal van jullie met me om de tafel willen zitten.

Klik op lees meer op de hele oproep te lezen en voor Mike`s contactgegevens


Beste bodyboarders van Nederland! Ik ben Mike, 21 jaren jong en genietend van het leven. Ik zit al een lange tijd op bodyboarder.nl en lig zelf graag met het bodyboard te spelen van en vooral in de golven en wissel dit af met mijn surfboards. Voor mijn studie Algemene Sociale Wetenschappen(ASW) aan de Universiteit van Amsterdam(UvA) dien ik ook een scriptie te schrijven. Doordat ik zelf nogal vaak rare opmerkingen naar mijn hoofd kreeg van mijn mede-golfgenieters wanneer ik aan het bodyboarden was ontstond de persoonlijke interesse om te onderzoeken welke oorzaken ten grondslag kunnen liggen aan het imago van bodyboarders bij de Nederlandese golfsurfgemeenschap. Om deze vraag te beantwoorden heb ik een enquête opgesteld voor Nederlandse golfsurfers maar het perspectief van de Nederlandse bodyboardgemeenschap op dit vraagstuk moet zeker niet onbelicht blijven om tot een degelijk antwoord te komen. Daarom is mijn streven om ongeveer vijftien bodyboarders gedetailleerd te interviewen. Mijn verzoek is of jullie mij hierbij willen helpen! Ik zou het namelijk zeer op prijs stellen als een klein aantal van jullie met me om de tafel willen zitten. Ik kom dan gewoon richting jullie favoriete kroeg, bar, restaurant of wat jullie wenselijk lijkt om daar onder het genot van een heerlijke bak koffie, chocolademelk of iets dergelijks over jullie passie te praten. Kort samengevat, hoe meer respons ik krijg, hoe beter mijn bevindingen zullen worden. Jullie zullen mij en de bodyboardgemeenschap bijzonder helpen als jullie ongeveer een uur van jullie tijd willen besteden door te kletsen over bodyboarden, mooie golven, mooie trips, surfers en alles wat daar mee te maken heeft. Ik dank jullie allen alvast bij voorbaat, Hangloose! Mike Zuidema Mike_zuidema@hotmail.com

Dit artikel komt van Bodyboarder.nl online bodyboard community
http://www.bodyboarder.nl

De URL voor dit verhaal is:
http://www.bodyboarder.nl/modules.php?name=News&file=article&sid=105