Bodyboarder.nl online bodyboard community
     
  Inloggen or Registreer
 Navigation
Main
 Startpagina
Algemeen
 Contact
 Mailing List
 Vertel verder
Community
 Agenda
 Crew
 Downloads
 Forum
 Gallery
 Links
 Shout Box
 Supporters
 Surveys
Leden
 Account
Informatie
 INFO
 Resources
 TechGFX
 PortedMods
 conrads-berlin

 Google Ads
 Album

Flowrider test @ DWD Zoetermeer
 Total Hits
We ontvingen
45644674
paginabezoeken sinds 1 maart 2006
Danny`s Roadtrip door Nederland
Danny`s Roadtrip door Nederland


DAG1:
De voorspellingen zagen er goed uit voor de komende dagen, dus ik dacht dinsdag 24 oktober om maar is richting noorden te gaan. Ik had toch vakantie!
We hadden met een groepje boarders afgesproken op Hoek Van Holland, daar om 11.00 uur aangekomen te zijn (vanaf Domburg, al 2.5 uur gereisd) zagen we mooie cleane lijntjes lopen van +/- 1 meter. We gingen er snel in en hebben wat mooie ritjes kunnen maken. Een aantal uurtjes later kwamen nog een aantal boarders ons vergezellen en hebben we gezellig zitten kletsen en golven gepakt. De golven waren al heel wat ingezakt naar ongeveer 0.5 meter. Maar nog steeds goed surfbaar! Lekker gespeeld, beetje ingedropt op elkaar beetje duwen op de golf. Op het einde van de sessie hadden we een lekkere shorebreak gevonden, een lekker hol, snel & cleane shorebreak waar we veel lol op hebben gehad. Iedereen ging naar huis en ik ging met Tynuz mee naar Rotterdam naar zijn huis, hij was zo aardig om mij te laten overnachten daar!

DAG2:
Donderdag, ik ging deze dag om 12.30 van Tynuz weg, eerst tram naar station (damn 25 min, bij ons loop je in 25 min heel Domburg door!) en daar de trein gepakt naar Haarlem, vanaf Haarlem de bus gepakt naar Pascal zijn huis. Eind van de dag Wijk aan Zee even gecheckt en er liep een grappig shorebreakje dus we zijn er ingegaan. Eenmaal in het water lekker dat shorebreakje geript maar de stroming was erg sterk dus we kwamen veel verschillende shorebreakjes tegen door de verschillende banken. Van klein naar groot, later brak het wat verder en werd het geen shorebreak meer maar wel een leuke stijle wall. Na 1 uur ongeveer 1 km zijn afgedreven en de zon was bijna onder gingen we maar terug richting huis.

DAG3:
Vrijdag, Pascal moest werken dus ik had met Pieter(sponge) afgesproken om te gaan boarden in Petten. Voorspellingen zagen er erg goed uit hoge golven en weinig wind. Dus ik met de bus naar station Haarlem, van Haarlem naar Heillo, en daar verder met Pieter meegereden naar Petten. Na even wat te snoepen gehaald te hebben bij een tankstation en weer verder reden werd Pieter opgebeld en zat vrolijk te bellen toen er een politiemotor naast ons bleef rijden, hij bleef een tijdje naast ons rijden en reed daarna ineens hard weg? Dus wij lucky bastards verder richting Petten. Daar eerst ff een “secret” spot bekeken te hebben zijn we het water ingegaan. Jammer genoeg was er nog te veel wind wat het wel rommelig maakte, maar de hoogte was goed en het was fucking hol ! Paddle out was lastig maar eenmaal achter lekker wat zieke golven kunnen pakken. Na een paar uurtjes weer terug gegaan richting Pascal en de voorspellingen voor de volgende dag checken !

DAG4:
Zaterdag, Pascal en ik hadden de wekker vroeg gezet omdat de voorspellingen voor in de ochtend het beste waren. We liepen over de pier toen het nog schemerig was maar er lagen al een paar surfers in. Dus wij gingen ook omkleden en het water in, was een leuke cleane swell leuke hoogte sets schoten tot bijna 2meter en lekkere walls om te carven en te spinnen, maar het was fucking druk! Na een aantal uurtjes begonnen we het koud te krijgen dus even opgewarmd bij Pascal thuis toen de dikkere pakken meegenomen en eenmaal aangekomen waren er ook wat andere boogers net aangekomen. Het zag er ruk uit vanaf de kant maar eenmaal in het water leuke golven met wat holle secties. Na een aantal uurtjes het water uitgegaan nog even wat gekletst en toen ging iedereen naar huis.

DAG5:
Zondag, Pascal en ik gingen richting wijk, het waaide hard uit het Noordwesten dus het was erg rommelig. Toen verder even gecheckt richting Ijmuiden maar daar liep het niet goed. Ook nog even een kopie van The Wedge bekeken maar die liep ook niet mooi, (maar met een massive swell moet die zeker een keer goed gaan breken en dat zou sick zijn !) Dus toen maar richting Pascal zijn huis gegaan spullen gepakt en richting mijn eigen huis gegaan. Na 3.5 uur reizen stond ik weer voor m’n eigen deur, kijkend naar de voorspellingen voor de volgende dag, eerst Domburg, dan het noorden, en het laatste brak een dikke meter hoger.
“I`m falling in love with the North Shore”

[i]Danny Bastiaanse aka dannybb[/i]

Copyright © by Bodyboarder.nl online bodyboard community Alle Rechten Gereserveerd.

Geplubliceerd op: 2006-11-08 (1855 maal gelezen)

[ Ga terug ]
bodyboarder.nl online bodyboard community van Nederland
Bodyboarders United
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL.
PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Powered by PHP-Nuke Platinum

Pagina Rendering: 0.06 Seconden

:: bluetabs phpbb2 style by FF8Jake :: PHP-Nuke theme by www.nukemods.com © ::